Zlet 2017 – vabilo lokalni skupnosti

Objavljeno:

Vabilo na taborniški Zlet

vabimo Vas, da obiščete 15. Zlet Zveze tabornikov Slovenije, ki bo potekal od 1. do 10. avgusta 2017 na severni strani Velenjskega jezera.

Zveza tabornikov Slovenije, nacionalna skavtska organizacija, pripravlja 15. vseslovenski tabor z imenom ZLET ZA VZLET! Zlet, ki ga pripravimo vsaka štiri leta, je nacionalni 10-dnevni tabor namenjen tabornikom od 13. do 18. leta starosti. Namen Zleta je združevanje mladih, učenje veščin preživetja v naravi, razvoj taborniškega programa in motiviranje članov za izvajanje le-tega.

Za našo organizacijo je pomemben dogodek, saj bomo tako taborniki iz cele Slovenije ustvarili nepozabno izkušnjo za udeležence in v taborništvu poudarili spoznavanje aktualnih tematik in iskanje načinov za doprinos h globalnim problematikam z našim angažiranjem na lokalni in nacionalni ravni.

V veliko veselje nam bo, če se boste lahko udeležili našega dogodka v petek, 4. 8. 2017 med 9:00 in 19:00, ko bomo izvajali delavnice na temo družbene odgovornosti in taborništva.

Na dogodek Vas vabimo, ker želimo z Vami deliti izkušnjo dneva na vseslovenski taborniški akciji z več kot 1000 udeleženci in osebja.

Prosimo Vas, da svojo prisotnost potrdite na spletni strani zlet.taborniki.si do 20. 7. 2017.

Z naravo k boljšemu človeku!

Jasna Vinder,
vodja organizacijskega odbora Zleta