Tabor prijateljev gozdne šole 2017

Imaš lepe spomine na tabornike, ki bi jih rad ponovil?  Si za tabornike v mladosti naredila več, kot so ti povrnili? Si v življenju spoznal koliko so ti dali taborniki, pa bi rad nekaj dal nazaj?

Si vedno želel nekaj spremeniti v Bohinju, pa ti še ni uspelo?

Priložnost za poravnavo ti ponuja Tabor prijateljev Gozdne šole, v Bohinju od 26. do 31. avgusta 2017.  

Program bo pester:

Delovna akcija za prenovo Gozdne šole

Gozdno šolo vsebinsko in fizično prenavljamo v mednarodno priznan taborniški center. Tabor želimo preurediti, postaviti več pionirskih objektov, urediti notranjost hiše. Pripraviti želimo Bohinju primerne taborniške vsebine, ki jih lahko ponudimo taborniškim skupinam in zunanjim obiskovalcem.

Taborniški način življenja

Nekaj dni bomo preživeli v z jutranjimi in večernimi zbori, dežurstvi, v vodih in ob tabornih ognjih.

Taborniški program

Izvedli bomo tečaj veslanja v kanuju, orientacijsko tekmovanje, izlet v gore in še kaj.

Pogovori za odrasle

Pogovori o smislu taborništva, komunikaciji, današnjih izzivih taborništva ter vlogi in vključevanju odraslih prostovoljcev v razvoj organizacije.

Program tabora prijateljev GŠ v celoti

prijatelji GŠ_plakat A4

                                                                                                 PRIJAVNICA>>

Pridruži se nam zadnji teden avgusta in pomagaj prenoviti Gozdno šolo v priznan mednarodni center. Poskrbljeno bo tudi za program za otroke in zato ni razloga, da bi jih skupaj z ženo/možem pustil doma.

Vabljeni ste odrasli taborniki skupaj z družinami. Število odraslih udeležencev je omejeno na 40. Udeleženci so vabljeni tudi k sooblikovanju in organizaciji programa tabora. V naslednjih letih bodo Prijatelji Gozdne Šole Gozdne šole bodo imeli v prednosten dostop do Gozdne šole in lahko sodelovali pri delovanju in izvajanju programa GŠ.