Zveza tabornikov Slovenije je nacionalna skavtska organizacija (ZTS). S 6600 člani smo največja mladinska organizacija v Sloveniji.

Naše poslanstvo je prispevati k skladnemu osebnemu razvoju mladih, doseganju njihovih polnih telesnih, intelektualnih, socialnih, čustvenih in duhovnih sposobnosti kot avtonomnih posameznikov, kot odgovornih državljanov, angažiranih in solidarnih članov svoje lokalne, državne in mednarodne skupnosti.

Odprta delovna mesta

ZTS, lastnica Taborniškega centra v Bohinju (osrednjega izobraževalnega centra slovenskih tabornikov z dolgoletno tradicijo), v svoje vrste vabi nove sodelavce/sodelavke na naslednja delovna mesta:

  • vodja Taborniškega centra Bohinj,
  • kuhar/kuharica v Taborniškem centru Bohinj,
  • pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice v Taborniškem centru Bohinj.

Opcija sofinanciranja za dolgotrajno brezposelne

Delovna mesta lahko vključimo v program javnih del. V javna dela se lahko vključujejo dolgotrajno brezposelni, ki so več kot eno leto neprekinjeno prijavljeni v evidenci brezposelnih. Pri tem imajo prednost tisti, ki so več kot dve leti neprekinjeno prijavljeni med brezposelnimi in v tem času niso bili vključeni v noben program aktivne politike zaposlovanja. Več informacij je dostopnih na tej povezavi.

Bivanje v GŠ Bohinj je poleg dela lahko tudi čarobno. Saj vemo – Ukanc je na koncu sveta in najlepše se pusti za konec. Zares je lepo.

V kolikor vas je oglas pritegnil in bi želeli sprejeti poletni izziv dela v Taborniškem centru Bohinj, nam pošljite prijavo s kratko predstavitvijo do 31. 12. 2021 na e-naslove v posameznih razpisih.

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci