Vsaka carska stvar mora imet svoj hüdi in taborniki nismo pri tem nobena izjema! Ker smo si želeli ustvariti svež in sodoben pulover, smo ustvarili natečaj in ga odprli za vse ustvarjalne tabornike in tabornice.

Na natečaj se je prijavilo sedem avtoric: Ana Lucija Čuk, Ana Stevanovski, Anja Sarjanović, Bina Habjanič, Katja Štrakl, Laura Tamše in Zala Reberc.

Zdaj pa k sodelovanju vabimo tebe! Kateri je tisti motiv, ki bi ga z veseljem nosil/a na svojem puloverju?

Kdaj in kje lahko glasujem?

Glasovanje za najlepši taborniški hüdi bo potekalo od torka, 28. 3, do četrtka, 31. 3. 2022, do polnoči! Glasuješ lahko na tej povezavi.

Glasuje se s klikom na srce na vrhu posameznega motiva. Glasuješ lahko le za en motiv (svoj najljubši), z vsake naprave pa je mogoče oddati en glas.

Po koncu glasovanja bomo motiv z največ glasovi čisto zares natisnili na puloverje, ki jih bo v omejenem številu mogoče kupiti.

Glasuješ za prvotno različico motiva. Če bo predstavljeni motiv prejel največ glasov, si pridržujemo pravico do sprememb, da bo motiv ustrezal tehničnim zahtevam produkcije.

Predstavljeni motivi so avtorsko delo. (Re)produkcija brez predhodnega soglasja avtorja in ZTS, ki je objavila razpis, ni dovoljena.

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci