Taborniki se (že 70 let!) neprestano odzivamo na okoliščine in v vsaki situaciji iščemo najustreznejšo pot. Poleg kompasa pa nam pri iskanju prave poti ogromno prinese podpora ljudi, ki v našem delu prepoznajo kakovost. Zato bi se ob tej priliki radi zahvalili vsem vam, ki ste nas v letu 2021 na različne načine podprli!

Podpora v številkah …

Z vašo pomočjo smo prek akcije Doniraj in (p)ostani prijatelj preko donacij na SMS, Paypal, TRR in kartic zbrali 1.556,80 €, prek donatorskih pogodb smo od različnih podjetij in organizacij prejeli 5.000,00 € sredstev, prek spletnega obrazca za namenitev dela dohodnine pa smo med 31. majem in 31. decembrom 2021 zbrali 58 izpolnjenih obrazcev, od tega 14 za Zvezo tabornikov Slovenije in 44 za 13 različnih taborniških rodov po Sloveniji.

… in v občutkih

Poleg tega ste nam z deljenjem naših objav na družbenih omrežij pomagali, da naše zgodbe in vrednote dosežejo več ljudi, s prijaznimi komentarji in sporočili pa ste nam polepšali marsikateri dan!

Bodisi s sredstvi bodisi s časom in pozornostjo ste v letu 2021 podprli taborništvo, ki mladim ponuja varno okolje za raziskovanje, igro in zabavo. Podprli ste naše prostovoljce, ki skrbijo, da se naši člani počutijo sprejete in da pri nas najdejo prostor, v katerem lahko zrastejo v skladu s svojimi vrednotami in potenciali. Podprli ste naše aktivnosti ob praznovanju 70. obletnice delovanja, naše dogodke in izobraževanja. Skupaj z nami ste v letu 2021 ustvarjali boljši svet – za to se vam iskreno zahvaljujemo!


Deli s prijatelji, sodelavci in znanci