Kaj in zakaj?

Februarja bomo na Zvezi tabornikov Slovenije pričeli s promocijo projekta, s katerim se nameravamo predstaviti javnosti. Malce zato, ker praznujemo v tem letu 70 let neprekinjenega delovanja, malce pa zato, ker si želimo privabiti še več podpornikov in prijateljev tabornikov.

Zato med drugim iščemo dva mlada obraza, tabornika. Enega fanta in eno dekle, enega medvedka/čebelico in enega gozdovnika/gozdovnico.

Kaj so pogoji?

To, da si ponosna tabornica/tabornik.

In to, da se rad fotografiraš. In da si upaš še kaj več povedati o sebi, taborniških dogodivščinah in še čem.

Poleg tega pa se morajo s tem, da bi se fotografiral/snemal in da taborniki tvoje fotografije/posnetke javno objavimo, strinjati tudi tvoji starši, saj boš potreboval njihovo soglasje. Na povezavi objavljamo tudi primer obrazca za to soglasje.

Vse ostale podrobnosti povemo kasneje, obljubimo pa, da bo to prijetna dogodivščina. In dodamo še, da bomo fotografiranje izpeljali že v prvi polovici februarja, seveda upoštevaje vse ukrepe, ki trenutno veljajo v državi.

Kako se prijaviš?

Potrebujemo tvoje podatke (ime, priimek, starost, vod in ime vodnika ter rod, iz katerega prihajaš) ter kontakt (e-naslov in telefonska številka), da se lahko povežemo. Če dodaš še kakšno svojo svežo fotografijo, pa bo sploh super.*

Prijavo nam lahko pošlješ na komunikacije@taborniki.si ali pa prosiš svojega vodnika ali starša, da to stori namesto tebe.

Do kdaj zbiramo prijave?

Prosimo, da se prijaviš najkasneje do nedelje, 7. februarja, da lahko potem vse potrebno organiziramo in vsem prijavljenim tudi odgovorimo.

Pravno obvestilo:

Organizacija bo s prejetimi osebnimi podatki ravnala skladno s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov v Zvezi tabornikov Slovenije. Prejete fotografije bomo uporabili izključno za namen spoznavanja prijavljenih posameznikov, po poteku selekcijskega postopka jih bomo trajno izbrisali. V kolikor bi katero od prejetih fotografij želeli uporabiti za druge namene, bomo kontaktirali skrbnike prijavljene osebe in poskrbeli za ustrezna soglasja.

Informativno - privolitev za obdelavo osebnih podatkov

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci