Najdi nekaj, kjer ti bodo zažarele oči in boš pozabil na čas.

Naj ti zažarijo oči!

V enem izmed prvih podvigov si napisal 3 stvari, ki jih še ne znaš, a bi se jih rad naučil, in naredil svoj načrt dela. Sedaj je čas, da narediš še prvi korak (če ga seveda še nisi) in se lotiš uresničevanja načrta.Pomembno je, da ti ob misli na to novo pridobljeno znanje zažarijo oči, poskoči srce, v prsnem košu pa ti vre motivacija. Lahko bi tudi rekli, da v trebuhu čutiš metuljčke.Torej naj sanje postanejo resničnost in resničnost sanje. Veseli bomo, če svoje odločitve deliš z nami na družbenih omrežjih in preko tega navdušiš še koga, da se danes začne učiti nekaj novega.

Slepo tipkanje

Kljub temu da smo prepričani, da imaš sam polno idej za nova znanja, ti bomo nekaj predlogov vseeno ponudili tudi v Ropotarnici.Prvi podvig, ki ti ga predlagamo, je, da se začneš učiti slepega tipkanja. Na povezavi najdeš stran, ki ti bo pri tem v pomoč in te bo vodila skozi prve korake slepega tipkanja.Kot povsod drugod tudi tukaj velja pravilo, da vaja dela mojstra, zato ne obupaj prehitro. :)

Si kdaj razmišljal kako noro bi bilo, če ti ne bi bilo treba gledati v tipkovnico medtem ko tipkaš?

Oglej si operno predstavo od doma. In to zastonj!

Opera od doma
Ja, te dni res vse počnemo od doma!Metropolitanska opera  ti ta teden ponuja, da si od doma ogledaš tudi nekaj njihovih predstav. Morda si že nekaj časa razmišljal, da bi si ogledal opero, a nikoli nisi uspel kupiti karte, ali pa si že stari znanec tovrstnih dogodkov in bi z veseljem poslušal tuje umetnike. Za ene in druge je to enkratna priložnost, ki je ne gre zamuditi.Če ti bo predstava všeč, imaš svoj večerni program polen do nedelje. ;)

Avtorji idej:

  • Tabornica iz Ropotarnice, Tilen Kreft, Anja Novljan

Viri:

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci