Rod Bela jadra

Smo taborniško društvo Rod Bela Jadra Prade, ki deluje že od leta 1977. Takrat smo bili kot taborniški odred ustanovljeni na OŠ Elvira Vatovec v Pradah. Naše društvo deluje že 40 let. Delujemo v skladu z namenom, načeli in metodo svetovnega skavtskega gibanja. Taborniki v našem rodu prihajajo in Kopra in njihovega zaledja.

 

Med letom imamo mesečna srečanja: izleti, kolesarjenje, kostanjev pikni, kjer se nam lahko pridružijo tudi starši. Našega letnega taborjenja se udeležuje okrog 50 otrok iz Mestne občine Koper (Bertoki, Marezige, Prade, Pobegi, Sv. Anton, Vanganel). V okviru 8-dnevnega poletnega taborjenja organiziramo številne dejavnosti za aktivno preživljanje prostega časa otrok in mladine, ter spoznavanje in obvladovanje veščin ter življenja v gozdu, gozdna šola, stik z naravo, izleti … Taborjenje se odvija konec julija oz. začetek avgusta.

Spletna stran

Medse vabimo mlajše otroke od prvega razreda osnovne šole naprej, ki spadajo v taborniško starostno skupino medvedki in čebelice, seveda pa ste pri nas dobrodošli tudi starejši otroci in mladi.

Želiš izvedeti več ali se nam pridružiti?

  Kontakt

  Kettejeva 13, 6000 Koper

  T: 041 277 104

  E: umek@mediasoft.si

  Vodstvo rodu

  Starešina: Nevja Bizjak
  Načelnica: Kristian Umek

  Privacy Preference Center