Rod mirne reke

Rod Mirne Reke je bil ustanovljen leta 1980. Ime rodu izhaja iz reke Mirne, ki teče skozi naš kraj.

V našem rodu deluje skupina murnov, družini medvedkov in čebelic ter gozdovnikov in gozdovnic. Deluje tudi klub popotnikov in popotnic. Za naše člane organiziramo zimovanje in letno taborjenje. Člani se srečujemo na vodovih srečanjih. V poletnih mesecih se zbiramo v športnem parku na Mirni, v zimskih mesecih pa potekajo vodova srečanja v šoli.

Organiziramo področni taborniški mnogoboj, na katerem naši člani prikažejo pridobljeno taborniško znanje, udeležujemo se tudi državnega taborniškega mnogoboja, ki poteka vsako leto v juniju. Radi tudi streljamo z loki, naše lokostrelsko znanje pa pokažemo vsako leto na “Zlati puščici” v Ljubljani.

Medse vabimo že predšolske otroke od štirih let naprej, ki spadajo v taborniško starostno skupino murni, prav tako tudi vse otroke od začetka osnovne šole naprej in mlade.

Vpis novih članov poteka ob začetku šolskega leta, takrat tudi organiziramo predstavitve za nove člane oziroma njihove starše. Veseli bomo, če nam pošlješ e-sporočilo, z veseljem bomo odgovorili tudi na vprašanja.
Vpis je možen tudi tekom leta.

Želiš izvedeti več ali se nam pridružiti?

Kontakt

Glavna cesta 28, 8233 Mirna

T: 041 406 330

E: rmr.mirna@gmail.com

Vodstvo rodu

Starešina: Damijan Kašič
Načelnik: Andrej Tratar

Privacy Preference Center