Rod Mrzli studenec

Rod Mrzli Studenc je bil ustanovljen leta 1977, je rod z bogato zgodovino in izredno srčnimi taborniki. 27. aprila 2017 smo praznovali 40. obletnico ustanovitve rodu, samo taborništvo pa se je v Mislinji začelo razvijati že prej.

V rodu smo izredno veseli in ponosni, da lahko naš čas preživljamo v taborniški koči. V njej potekajo vodovi sestanki in vodova druženja. Vsako leto organiziramo širok nabor različnih akcij za vse starostne skupine. Med akcijami imajo prav posebno mesto propagandni tabor ob začetku taborniškega leta, zimovanje in letno taborjenje. Vsako leto se udeležimo tudi mnogoboja in si prizadevamo za udeležbo na ostalih taborniških tekmovanjih.

Medse vabimo vse, ki si želijo aktivno preživeti svoj čas v naravi, se pri tem zabavati, navezati prijateljstva in pridobiti ogromno vseživljenjsko pomembnih veščin.

Spletna stran

Medse vabimo že predšolske otroke od petih let naprej, ki spadajo v taborniško starostno skupino murni, prav tako tudi vse otroke od začetka osnovne šole naprej in mlade. Poleg otrok in mladostnikov sprejemamo medse tudi odrasle prostovoljce.

Vpis novih članov poteka ob začetku šolskega leta, takrat tudi organiziramo predstavitve za nove člane oziroma njihove starše. Veseli bomo, če nam pošlješ e-sporočilo, z veseljem bomo odgovorili tudi na vprašanja.

Želiš izvedeti več ali se nam pridružiti?

  Kontakt

  Šentilj pod Turjakom 1, 2382 Mislinja

  T: 051 379 691

  E: rod.mrzli.studenec.mislinja@gmail.com

  Vodstvo rodu

  Starešina: Primož Kovačič
  Načelnica: Ajda Kovačič

  Privacy Preference Center