Rod Puntarjev

Rod Puntarjev Tolmin je taborniško društvo z več kot 50 letno tradicijo. Vsako leto se trudimo pripraviti kvaliteten program in s tem tudi navdušiti čim več mladih, da se pridružijo taborniški skupnosti.

Skozi celotno leto enkrat tedensko v naših prostorih potekajo vodovi sestankih. Poleg tega pa se udeležujejo tudi rodovih akcij. Novembra praznujemo rodov dan, decembra se obdarimo na čajanki, februarja pa na zimovanju 5 dni preživimo v naši taborniški koči v Soči. Aprila praznujemo dan tabornikov, maja pa na mnogobojih pokažemo katera taborniška znanja smo osvojili med letom.

Naša največja akcija je desetdnevno taborjenje. To se vsako leto odvija v vasici Fiorini, na Hrvaški obali blizu Novega gradu. Na taborjenju spimo v šotorih, se kopamo v morju, na haiku raziskujemo Istro, ob večerih pa se družimo ob zabavnih večernih programih.

Spletna stran

 

Medse vabimo že predšolske otroke od petih let naprej, ki spadajo v taborniško starostno skupino murni, prav tako tudi vse otroke od začetka osnovne šole naprej in mlade.

Vpis novih članov poteka ob začetku šolskega leta, takrat tudi organiziramo predstavitve za nove člane oziroma njihove starše. Veseli bomo, če nam pošlješ e-sporočilo, z veseljem bomo odgovorili tudi na vprašanja.

Želiš izvedeti več ali se nam pridružiti?

  Kontakt

  Trg tigrovcev 5, 5220 Tolmin

  T: 040 347 833

  E: nacelnik@rpt-taborniki.si, staresina@rpt-taborniki.si

  Vodstvo rodu

  Starešina: Jernej Cvek
  Načelnica: Neža Valentinčič

  Privacy Preference Center