Zlet je vseslovensko taborjenje, ki ga taborniki pripravimo vsaka štiri leta. Res je, 2021 ga zaradi širše družbene situacije in ukrepov ni bilo – bo pa zato letos! In zadali smo si cilj: Zlet bo priložnost za ponovno srečanje, popotovanje in doživljanje narave, spoznavanje sebe, ljudi okrog sebe in sveta, ki nas obdaja.

Če se želite za en dan (in noč) pridružiti tej edinstveni taborniški izkušnji, pripravljamo poseben dogodek, ki se bo odvijal v soboto, 6. avgusta, med 12. in 22. uro z možnostjo prenočitve.

Kakšen bo program?

12.00-14.00 kosilo
14.00-16.00 ogled popoldanskega programa
16.00-18.00 predstavitev delovanja taborništva
18.00-20.00 večerja
20.00 zaključna slovesnost

Lahko se pridružite tudi jutranjemu pohodu …

Ob 9. uri bomo izpred Alpske perle na smučišču Cerkno krenili na Blegoš. Vabimo vas, da se nam pridružite in že pred srečanjem opazujete prelepo predalpsko hribovje.

Cena dogodka

Cena za udeležbo na dogodku, ki vključuje program in dva obroka, je 30 € / osebo.

In če želite na zletnem prostoru tudi prespati?

Vsem, ki bi radi na Zletu zadnjo noč tudi prespali, nudimo spanje v posebnih šotorih, namenjenim gostom. Dodatni prispevek za vse, ki boste prespali, je 30 € / osebo za nočitev z zajtrkom.

Prijave in več informacij

Prijave zbiramo do 1. avgusta 2022 prek tega obrazca. Po prijavi vam bomo po elektronski pošti poslali več informacij glede dogodka, prav tako po prijavi prejmete tudi podatke za nakazilo.

Za več informacij je na voljo Nicolas Vanek prek nicolas.vanek@taborniki.si ali 031 456 852, lahko pa se obrnete tudi na e-naslov zlet@taborniki.si.

Vabimo vse prijatelje taborništva, da si ogledate letošnji zlet in prispevate k dobremu vzdušju! 


Deli s prijatelji, sodelavci in znanci