Zveza tabornikov Slovenije je nacionalna skavtska organizacija (ZTS). S 6600 člani smo največja mladinska organizacija v Sloveniji.

Naše poslanstvo je prispevati k skladnemu osebnemu razvoju mladih, doseganju njihovih polnih telesnih, intelektualnih, socialnih, čustvenih in duhovnih sposobnosti kot avtonomnih posameznikov, kot odgovornih državljanov, angažiranih in solidarnih članov svoje lokalne, državne in mednarodne skupnosti.

ZTS, lastnica Taborniškega centra v Bohinju (osrednjega izobraževalnega centra slovenskih tabornikov z dolgoletno tradicijo), z namenom popestritve ekipe v svoje vrste vabi:

  • vodjo Taborniškega centra Bohinj,
  • kuharja/kuharico,
  • pomočnika/pomočnico kuharja/kuharice,
  • in prostovoljce/prostovoljke.

Več informacij in prijave

Vsa delovna mesta so razgibane narave in v času poletne sezone zahtevajo stalno prisotnost v Taborniškem centru Bohinj. V kolikor vas je kateri od razpisov pritegnil in vas bolj kot delo v pisarni zanima delo v naravi ter projektni – sezonski izziv, se nam s prošnjo in kratkim življenjepisom čimprej oglasite na generalna.sekretarka@taborniki.si (roki prijav za posamezne razpise so podani v spodnjih dokumentih). 

Razpis za vodjo TC BohinjRazpis za kuharja/kuharicoRazpis za pomočnika kuharjaRazpis za prostovoljce/prostovoljke
Deli s prijatelji, sodelavci in znanci