Če kaj, smo taborniki tisti, ki znamo taboriti. Ker je poletje čas, ko si vsakdo, sploh pa otroci, želi doživeti čar, ki ga ponuja odmik v naravo in življenje z njo v sožitju, za vas ponovno, letos že drugič organiziramo Taborniške počitnice v Bohinju!

Zveza tabornikov Slovenije tudi letos pripravlja kar dva poletna tabora, kjer izkušeni taborniki in tabornice z opravljenim vodniškim tečajem preko tematskih delavnic z udeleženci soustvarijo program, ki združuje učenje, šport, zabavo, osvajanje novih veščin ter spoznavanje sovrstnikov.

Otroci bodo glede na starost razporejeni v manjše skupine (7 do 10 otrok), imeli bodo svojega taborniškega vodjo in celodnevno varstvo. Tabor je namenjen otrokom, starim od 6 do 15 let.

Vse skupaj se odvija v Gozdni šoli – taborniškem centru Bohinj. Naš center stoji na veliki gozdni jasi, 100 m od obale Bohinjskega jezera. Ponuja udobno nastanitev v taboru okoli ognjišča. Otroci bodo nastanjeni v šotorih z lesenimi posteljami, v primeru res slabega vremena pa se bodo preselili v hišo, kjer so sobe s skupnimi ležišči.

Letos organiziramo dva tabora, in sicer od 15. do 19. julija 2019 in od 5. do 9. avgusta 2019 (ta termin je že zaseden) (prihod v nedeljo med 17.00 in 18.00, odhod v petek med 14.00 in 17.00).

Prijave: Otroka lahko prijavite preko spletnega obrazca.Rok za prijave: do 21. junija 2019 oziroma do zapolnitve mest - drugi termin je že zapolnjen (sprejmemo lahko 20 otrok na termin). Število udeležencev je omejeno, zato velja vrstni red prijav. Pridržujemo si pravico, da v primeru nezadostnega števila prijav taborjenje odpovemo.O morebitni odpovedi oziroma potrditvi izvedbe taborjenja bomo prijavljene pisno obvestili po elektronski pošti, a najkasneje do 11. junija 2018. Tabor bomo izpeljali, če bo prijavljenih vsaj 15 otrok.

Cena:150 € na otroka, za prijavo enega otroka.130 € na otroka, za prijavo dveh ali več otrok iz iste družine. Plačilni pogoji:Na podlagi vaše elektronske prijave vam pošljemo račun in navodila za plačilo akontacije v višini 40 €. S plačilom akontacije je prijava otroka na tabor potrjena, akontacije v primeru odpovedi ne vračamo.Preostali znesek je potrebno poravnati v enem znesku ali v dveh enakih obrokih, pri čemer je potrebno plačati prvi obrok najkasneje do 30. junija 2019, drugega najkasneje do začetka tabora (prvi termin) oziroma do 31. julija 2019 (drugi termin, že zaseden).

Po zaključku prijav bomo predvidoma organizirali sestanek za starše prijavljenih otrok, kjer bomo podrobneje predstavili program in potek tabora. O točnem datumu vas bomo še obvestili, možen pa je tudi dogovor o počitnicah po telefonu.

Dodatne informacije:Matjaž Švegelj: matjaz.svegelj@taborniki.si in 040 213 479.


Deli s prijatelji, sodelavci in znanci