Zveza tabornikov občine Kranj je zveza štirih taborniških rodov in okoli 600 člani iz Kranja. Naše poslanstvo je prispevati k skladnemu osebnemu razvoju mladih, doseganju njihovih polnih telesnih, intelektualnih, socialnih, čustvenih in duhovnih sposobnosti kot avtonomnih in odgovornih državljanov, angažiranih in solidarnih članov svoje lokalne, državne in mednarodne skupnosti.

ZTO Kranj je lastnica Taborniškega centra Marindol v Beli krajini in ker bi radi okrepili ekipo, vabimo v svoje vrste kuharja-ico in pomočnika-ico. Delovno mesto se nahaja v Marindolu, poglej na spletno stran.

Razpis za kuharja*Razpis za pomočnika kuharja*

Bivanje v TC Marindol je poleg dela lahko tudi čarobno. Bela krajina je namreč s svojim razgibanim terenom zelo primerna za pohodništvo in kolesarstvo. Od junija do septembra je zelo priljubljeno čolnarjenje po Kolpi, rafting, kanuing, supanje, mesto pa se najde tudi za ribolov in druge aktivnosti v objemu belih brez.

V kolikor vas je oglas pritegnil in bi želeli sprejeti poletni izziv vodenja kuhinje v Taborniškem centru Marindol, nam pošljite prijavo s kratko predstavitvijo na kranjski.taborniki@gmail.com. Prijave sprejemamo do 31. maja 2024. Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na 031 827 588 (Danilo).

Fotografija na naslovnici: arhiv specialističnega tečaja bivanja v naravi. Fotografija je simbolična! Kuhinja taborniškega centra Marindol je polno opremljena za prijetno delo.

*V tem prispevku uporabljeni izrazi, ki se nanašajo na osebe in so zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženski in moški spol.

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci