Letos smo za vas pripravili taborniške komplete za medvedke in čebelice ter gozdovnike in gozdovnice, ki vsebujejo osnovno opremo za na taborjenje. Kompleti so primerni za vsakogar, ki gre prvič na taborjenje ali potrebuje osnovno taborniško opremo.

Komplet medvedek in čebelica brez kroja

Menažka – 9,00 €Vrvica – 6,50 €

*Ščetka je prava taborniška – bambusova in z napisom taborniki.Ponudba z darilom velja tudi za netabornike (vendar brez članskega popusta).

DARILO!Ščetka in knjiga Skavt Peter.

KONČNA CENA

15,50 €
 • Z upoštevanim članskim popustom in prištetim DDV.

Komplet medvedek in čebelica s krojem

Menažka – 9,00 €Vrvica – 6,50 €Kroj z dolgimi rokavi – 31,60 € (nova cena kroja, nov material)

*Cena kroja velja za dolge rokave, izberete lahko tudi s kratkimi rokavi. Ščetka je prava taborniška – bambusova in z napisom taborniki.Ponudba z darilom velja tudi za netabornike (vendar brez članskega popusta).

DARILO!Ščetka in knjiga Skavt Peter.

KONČNA CENA

47,10 €
 • Z upoštevanim članskim popustom in prištetim DDV.

Komplet gozdovnik in gozdovnica brez kroja

Vrvica – 6,50 €Nož – 7,50 €Kompas – 20,00 € (SILVA Field – najcenejša varianta)

*Cena kompasa velja za osnovni model, imamo tudi druge. Če ne želite naročiti noža, sporočite. Ščetka je prava taborniška – bambusova in z napisom taborniki.Ponudba z darilom velja tudi za netabornike (vendar brez članskega popusta).

DARILO!Ščetka in taborniška pesmarica.

KONČNA CENA

34 €
 • Z upoštevanim članskim popustom in prištetim DDV.

Komplet gozdovnik in gozdovnica s krojem

Vrvica – 6,50 €Nož – 7,50 €Kompas – 20,00 € (SILVA Field – najcenejša varianta)Kroj z dolgimi rokavi – 33,60 €

*Cena kroja velja za dolge rokave, izberete lahko tudi s kratkimi rokavi. Cena kompasa velja za osnovni model, imamo tudi druge. Če ne želite naročiti noža, sporočite. Ščetka je prava taborniška – bambusova in z napisom taborniki.Ponudba z darilom velja tudi za netabornike (vendar brez članskega popusta).

DARILO!Ščetka in taborniška pesmarica.

KONČNA CENA

67,60 €
 • Z upoštevanim članskim popustom in prištetim DDV.

Ta ponudba je veljala do avgusta 2019, zato za pakete ne sprejemamo več naročil. Za ponudbo drugih izdelkov se obrnite na našo spletno trgovino. Hvala!

Naročila sprejemamo preko spodnjega obrazca. Lahko jih dobite po pošti (z doplačilom poštnine) ali  prevzamete v taborniški trgovini Zadrugi. Na voljo smo vam tudi na: pisarna@taborniki.si in 01 300 08 20.

URNIK ZADRUGE

10.00–12.00 in 12.30–15.00 (pon., tor., čet., pet.)

10.00–12.00 in 12.30–17.00 (sre.)

  Izberite naročilo
  Komplet medvedek in čebelica brez krojaKomplet medvedek in čebelica s krojemKomplet gozdovnik in gozdovnica brez krojaKomplet gozdovnik in gozdovnica s krojem

  Izberite način plačila
  Po povzetju (cena pošiljanja je dodatne 4 €)Plačilo po predračunu in prevzem po pošti (cena pošiljanja je dodatne 4 €)Osebno na sedežu ZTS, v času uradnih ur taborniške trgovine Zadruga


  Deli s prijatelji, sodelavci in znanci