Čeprav se ob misli na tabornike velikokrat spomnimo na naše poletne aktivnosti, je tudi december čas, ki ga lahko preživimo po taborniško – in se v krogu ljudi, ki so nam blizu, potopimo v umirjen del leta. S tem namenom smo pripravili nekaj aktivnosti, ki jih lahko uporabite za pestro preživljanje skupnega časa v družinskem krogu ali pa kot ideje za vodova srečanja.

Taborniški praznični koledar

Decembra vas taborniški koledar vabi, da vseh 30 dni popestrite z dobrimi deli, športnimi aktivnostmi, kuharskimi izzivi … aktivnosti s koledarja lahko opravljate v družinskem krogu. Lahko se odločite, katere naloge boste opravili skupaj in katerim se bo posvetil vsak sam. Naj vas taborniški praznični koledar navdihne, da skupaj ustvarite lepe spomine na praznične dni.

Kako lahko dobim svoj koledar?

Koledar si lahko (s klikom na gumb na dnu strani) v PDF obliki prenesete na svoj računalnik ter ga natisnete. Ker je izdelan na dveh straneh A4 (standardni format papirja), ga po sredini zlepite skupaj. Potem pa ga postavite na mesto, vidno vsem družinskim članom. 

Namig: nekateri tiskalniki omogočajo tisk brez robov oz. Borderless Printing, ki ga lahko izberete v naprednih nastavitvah. V primeru, da vam vaš tiskalnik ne nudi te opcije, koledar natisnite na običajen način in pred združevanjem obeh strani odrežite bele robove.

Želimo vam veliko lepih spominov na letošnji december!

Slika taborniškega prazničnega koledarja

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci