Zveza tabornikov Slovenije, nacionalna skavtska organizacija  (ZTS). S 6600 člani smo največja mladinska organizacija v Sloveniji. Naše poslanstvo je prispevati k skladnemu osebnemu razvoju mladih, doseganju njihovih polnih telesnih, intelektualnih, socialnih, čustvenih in duhovnih sposobnosti kot avtonomnih posameznikov, kot odgovornih državljanov, angažiranih in solidarnih članov svoje lokalne, državne in mednarodne skupnosti.

ZTS, lastnica Taborniškega centra v Bohinju (osrednjega izobraževalnega centra slovenskih tabornikov z dolgoletno tradicijo), z namenom popestritve ekipe, vabi v svoje vrste kuharja* v Taborniškem centru Bohinj.

Razpis za kuharja*

V kolikor vas je oglas pritegnil in bi želeli sprejeti poletni izziv dela v kuhinji Taborniškega centra Bohinj, nam čimprej pošljite prijavo s kratko predstavitvijo na zaposlitev@taborniki.si. Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na 040 213 479.

Fotografija na naslovnici: Miha Grgič Jelen. Fotografija je simbolična! Za kuharje usposobljene osebe iščemo tudi izven loncev. 🙂

*V tem prispevku uporabljeni izrazi, ki se nanašajo na osebe in so zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženski in moški spol.

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci