Revija Tabor je mesečno glasilo Zveze tabornikov Slovenije, ki izhaja že od leta 1951. Uredniška ekipa taborniških novinarjev, fotografov, ilustratorjev in oblikovalcev iz cele Slovenije skrbi, da štirikrat na leto taborniki prejmejo kvalitetno revijo. O čem pa se pravzaprav piše? O vsem, kar je zanimivo za tabornike in o čemer si želimo brati – vse od taborniških aktivnostih, ki se dogajajo doma in po svetu, do različnih strokovnih člankov, ki so uporabni za tabornike vseh starostnih kategorij do najrazličnejših prispevkov, ki spodbujajo humanistično noto.

V uredništvu revije Tabor zbiramo ponudbe za oblikovanje naše revije!

Pogostost izhajanja

Tudi v letošnjem letu bo revija Tabor izšla štirikrat, in sicer bo to ob koncu marca, maja, v začetku septembra in ob koncu decembra.

Kakšen je obseg nalog?

Gre za revijo v velikosti 16,7 x 24 cm (na stran), v obsegu 48 strani. Iščemo oblikovalca oz. oblikovalko, ki bo revijo oblikoval/a po že obstoječi predlogi v skladu s celostno grafično podobo Zveze tabornikov Slovenije, pripravil/a končno datoteko za tisk in jo poslal/a v tiskarno. Oblikovalec oz. oblikovalka prejme vse delovne datoteke in bo pred začetkom dela seznanjen/a z obstoječim delovnim procesom.

Kaj pričakujemo od oblikovalca/oblikovalke?

Pričakujemo natančnost, občutek za detajle in suverenost pri delu. V zameno ponujamo prijetno in urejeno delovno okolje (smo prijazni, korektni in jasno komuniciramo 🙂, tedni, ko bomo potrebovali tvoje storitve, pa ti bodo znani za celo leto vnaprej in boš o morebitnih odstopanjih pravočasno obveščen/a).

Kako in do kdaj se prijavim?

Ponudbe in kratke motive za delo zbiramo do ponedeljka, 31. 1. 2022, na revija.tabor@taborniki.si. Delo za prihodnjo številko se prične v sredini marca 2022.

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci