22. april je dan Zemlje in dan tabornikov – na današnji dan zaključujemo praznovanje naše 70. obletnice delovanja in vstopamo v že 71. leto ustvarjanja boljšega sveta! Ob zaključku jubilejnega leta smo oblikovali tudi omejeno serijo 100% taborniških puloverjev, z nakupom katerih lahko na naš rojstni dan (in še nekaj dni po njem, priznamo) obdariš sebe in tudi nas.

000 dni 00 ur 00 minut 00 sekund


Pulover lahko prednaročiš samo med 22. aprilom in 9. majem!

Od natečaja do končnega izdelka

Vsaka carska stvar mora imet svoj hüdi in taborniki nismo pri tem nobena izjema! Ker smo si želeli ustvariti svež in sodoben pulover, smo ustvarili natečaj in ga odprli za vse ustvarjalne tabornike in tabornice.

Na natečaj se je prijavilo sedem avtoric, tabornice in taborniki pa smo z glasovanjem izbrali zmagovalni motiv, ki ga je ustvarila naša članica Laura Tamše.

Okolju in zdravju prijaznejši pulover, ki diha

Taborniški pulover za odrasle je narejen iz 80% organskega bombaža in 20% recikliranega poliestra, otroški pa ima OEKO-TEX certifikat, kar pomeni, da je testiran na zdravju škodljive snovi. Oba sta potiskana z barvami z eko certifikatom. Digitalna tehnika tiska omogoča, da motiv diha, pulover je zato primeren tudi za uporabo med športnimi aktivnostmi. Poleg tega bo do tebe pulover prispel v ekološkem pakiranju.

Barvne kombinacije

Za odrasle ga lahko dobiš v treh barvnih kombinacijah:

  • temno zelen pulover z oranžnim potiskom,
  • bež pulover z modrim potiskom in
  • žajbljevo zelen pulover s temno rožnatim potiskom.

Za otroke pa v temno modri z zelenim potiskom.

Kaj pomeni omejena serija?

Pulover s tem motivom bo mogoče naročiti izključno med 22. aprilom in 9. majem letos, ko zbiramo prednaročila. Odločili smo se namreč, da se tudi pri tem obnašamo varčno in okolju prijazno in bomo izdelali samo toliko kosov, kolikor bo naročenih.

Ne pozabi: Pulover lahko naročiš do 9. maja, pri tebi pa bo predvidoma ob koncu maja!

Naroči svoj pulover tukaj!

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci