Zlet je vseslovensko taborjenje, ki ga taborniki pripravimo vsaka štiri leta. Res je, 2021 ga zaradi širše družbene situacije in ukrepov ni bilo – bo pa zato poleti 2022! In zadali smo si cilj: Zlet bo priložnost za ponovno srečanje, popotovanje in doživljanje narave, spoznavanje sebe, ljudi okrog sebe in sveta, ki nas obdaja.

Naj bo poletje 2022 tisto poletje, ko bomo tabornice in taborniki dokazali, da lahko skupaj ustvarimo največje doživetje v naravi, za članice in člane ter za prostovoljke in prostovoljce. Naj bo zlet naš skupni izziv. Priložnost, ko pokažemo, da je pristno taborništvo vedno odgovorno do sebe in drugih.

Če si star/a med 14. in 18. let, lahko prideš kot udeleženec/udeleženka …

Zlet bo zate v vsakem primeru nepozabna izkušnja! Ob večerih se boš lahko zabaval/a na taborniških žurih, čez dan pa izboljševal/a življenje kuram, spoznaval/a osnove stand-upa, obiskal/a Porezen in Blegoš, se udeležil/a karaok, si sposodil/a knjigo iz Zletne knjižnice, si ponoči skupaj s strokovnjakom ogledoval/a zvezde, zjutraj izvajal/a pozdrav Soncu … za vsakogar se bo nekaj našlo!

Lahko pa postaneš član/ica prostovoljnega osebja!

Polnoletni člani Zveze tabornikov Slovenije se lahko Zletu pridružite kot del prostovoljega osebja. Preizkusil/a se boš lahko v različnih nalogah na področjih priprave in izvedbe pohodnega tabora, programskih aktivnosti, vodstva in organizacije Zleta ter tehnične podpore. Zagotavljamo ti pestrih in dinamičnih 10 dni, polnih dobre družbe in nepozabnih spominov.

Kje se lahko prijaviš?

Več informacij o prijavah, programu in o spletnih predstavitvah Zleta najdeš s klikom na spodnji gumb.

Več o Zletu 2022

Deli s prijatelji, sodelavci in znanci