Zdravo! Nov dan, novi podvigi. Pa vendar je danes prav poseben dan, saj praznujemo dan tabornikov in dan Zemlje! Čeprav smo doma, vas vabimo, da si okoli vratu nadenete rutko in jo s ponosom nosite čez dan. Čeprav bomo današnji dan praznovali vsak na svojem koncu, ga še vedno lahko praznujemo skupaj. Z rutko okoli vratu in srcem pri vseh čudovitih taborniških spominih.Raziščite Ropotarnico in ugotovite, kaj novega se skriva v njej. Vedno lahko prebrskate tudi pretekle podvige in najdete nekaj, v čemer boste neizmerno uživali! Veselo raziskovanje!

Medvedki in čebelice (osnovnošolci do 5. razreda), boste danes spoznali zgodovino Zveze tabornikov Slovenije in zapisali svojo taborniško zgodovino.

Gozdovniki in gozdovnice (osnovnošolci med 6. in 9. razredom), danes preglejte oblačila in se pripravite na vodovo izmenjevalnico po karanteni. Spomnite se začetkov taborništva in rešite kviz o zgodovini.

Popotniki in popotnice ter starejši (srednješolci in starejši), današnji podvig vas vabi, da razmislite, kako lahko s svojimi dejanji pomagate materi Zemlji in našemu domu.


Deli s prijatelji, sodelavci in znanci