Pred vami je prvi sklop dnevnih podvigov, ki bodo otrokom in mladim pomagali, da svoje dni doma preživijo kar se da kakovostno - tako notri kot v naravi (seveda pazimo, da se ob tem držimo vseh navodil in se izogibamo zdravju nevarnim okoliščinam). Vsak dan bodo na to stran prihajali nov podvigi, vsak ponedeljek pa tudi nov tedenski izziv. Več o njem si lahko prebereš tukaj

Ker imamo pri tabornikih več starostnih skupin in ker znanje stopnjujemo, smo tudi dnevne podvige razdelili in pripravili temu primerno. Spodaj so kratki povzetki današnjih podvigov, povabite k sodelovanju še ostale člane voda in svoje prijatelje. 

Medvedke in čebelice (osnovnošolci do 5. razreda) čaka polna košara zabavnih podvigov: 
Že s prvim dnem gozdovnikom in gozdovnicam (osnovnošolci od 6. do 9. razreda) ropotarnica ponuja obilo raznolikih podvigov:
Čisto vsi pa lahko raziskujete tudi svojo kreativnost. Izbirate lahko med: 

Popotniki in popotnice (16-21 let) boste v Ropotarnici zase našli nekoliko drugačne podvige. To bodo namreč neke vrste zemljevidi, ki vas bodo popeljali skozi Program PP. Prvi podvig bo uvod v skrb zase in spoznavanje samega sebe. Čakajo te zanimivi vprašalniki, naloge in nasveti, kako začeti pot do vrha prvega stebra Programa PP. Čeprav je osnova podvigov program popotnic in popotnikov, smo prepričani, da bodo naloge zanimive tudi za tiste starejše.


Deli s prijatelji, sodelavci in znanci