Zdravo!Veselo smo že zakorakali v nov teden, in veseli smo, da vidimo že prve rezultate tedenskega izziva. Da bodo vaši videospoti še bolj dodelani, vas danes ponovno čaka nekaj idej, povezanih s tem. Poleg tega pa smo tudi danes v ropotarnici našli nekaj novih podvigov, jih pospravili na svoje mesto in pripravili, da jih lahko vzamete v roke in opravite! Veselo raziskovanje!

Medvedki in čebelice (osnovnošolci do 5. razreda), danes se lahko preizkusite v dveh podvigih:Ne pozabite na tedenski izziv, jutrišnji podvig vam bo pomagal tudi  pri opravljanju tega.
Gozdovniki in gozdovnice (osnovnošolci od 6. do 9. razreda) se lahko danes naučite:
  • izdelati svečo iz odpadnega voska;
  • gašenja s pomočjo požarnega trikotnika;
  • čaka pa vas tudi namig, kako se lotiti tedenskega izziva.

Popotniki in popotnice ter starejši (srednješolci in starejši)! Ker verjamemo, da to že vsi vsaj malo pogrešate, je danes na sporedu druženje. Malo z družino, malo s prijatelji in malo ob družabnih igrah. V tem času, ko smo izolirani od sveta, ne smemo pozabiti, da smo ljudje družbena bitja in potrebujemo druženje z ljudmi, ki jih imamo radi. Kljub temu, da je to v tem času malo težje, pa velja, da se tabornik vedno znajde, zato smo prepričani, da vam bo uspelo tudi na tem področju. Nekaj predlogov na to temo vas čaka v Ropotarnici.


Deli s prijatelji, sodelavci in znanci