Delo pri tabornikih

Možnosti za delovne izkušnje in izzive pri tabornikih ne zmanjka,razpisujemo pa tudi delovna mesta.

Čeprav smo taborniki prostovoljci, je v naši organizaciji v sklopu taborniške strokovne službe možno tudi redno delovno razmerje. Tukaj objavljamo razpise za ta delovna mesta.
Ni aktualnega razpisa, a si vseeno želiš sodelovanja z nami in imaš predlog, kako bi lahko prispeval k delovanju taborništva? Veseli bomo tvojega spremnega pismo z življenjepisom na tajnik@taborniki.si!

MZT ŽELI ZAPOSLITI SODELAVCA ZA KOMUNIKACIJE IN MARKETING
Objavljeno: 23. 7. 2018

Mestna zveza tabornikov Ljubljana se je skupaj z ZTS prijavila na javni razpis “Sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije nevladnih organizacij in prostovoljstva”, ki ga je objavilo Ministrstvo za javno upravo (MJU).
Glavni namen prijavljenega projekta na razpis je izboljšanje delovanja na področjih notranje in zunanje komunikacije ter na področju pridobivanja sredstev za delovanje. Aktivnosti v okviru projekta bodo osnova za implementacijo rešitev na ostala območja in taborniške rodove ZTS – zaradi tega bo v okviru projekta potekalo nenehno sodelovanje na relaciji MZT-ZTS.

V primeru pozitivno rešene prijave želi MZT zaposliti sodelavca, ki bo sodeloval pri vzpostavitvi komunikacijske strategije na nivoju MZT in taborniških rodov MZT ter bo odgovoren za njeno implementacijo. Nudil bo tudi administrativno podporo izvršnemu odboru MZT.

Več informacij nadete v razpisu: Strokovni sodelavec za komunikacije in marketing.

Pohitite in pošljite življenjepis ter motivacijsko pismo na info@mzt.org do vključno 6. avgusta 2018.


ZTS IŠČE NOVEGA SODELAVCA ZA PRODAJO
Objavljeno: 28. 6. 2018

Letos je obdobje sprememb, ki nam bodo pomagale doseči zastavljeno strategijo in cilje. Prav zato na ZTS iščemo motivirano sodelavko ali sodelavca za delovno mesto Višji strokovni sodelavec za prodajo.

Ključne naloge novega sodelavca bodo vodenje Zadruge ZTS ter trženje in zagotavljanje zasedenosti Taborniškega centra Bohinj, več pa lahko najdete v spodnjem razpisu:

Razpis za delovno mesto Višji strokovni sodelavec za prodajo

Vabimo vas, da informacijo razširite najširšemu krogu potencialno zainteresiranih, ki naj svojo prijavo (življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku) pošljejo na e-naslov urska.bratkovic@taborniki.si do 13.7.2018, do 12.00.


POZIV ZA SODELAVCE V TC BOHINJ
Objavljeno: 1. 2. 2018

Pred Taborniškim centrom Bohinj je obdobje izzivov in sprememb, že zdaj nekaj premika, razvija in raste, komaj čakamo poletje!

Naš center bo zares živel le z ekipo sodelavcev, ki mu bodo dali dušo in poskrbeli, da bo našim gostom prijetno. Zato v tem letu vabimo k soustvarjanju naše zgodbe nekaj novih ljudi.

Že zdaj iščemo novega vodjo Taborniškega centra Bohinj, ki bo kot dober gospodar vodil ekipo, razvijal programske vsebine in skrbel, da bo vse kot mora biti. Poleg vodje iščemo tudi novega kuharja, ki bo obenem tudi desna roka vodje, da mu med lonci ne bo postalo dolgčas.

Več o obeh delovnih mestih:

Razpis za delovno mesto Vodja TC Bohinj
Razpis za delovno mesto Kuhar v TC Bohinj

A naša ekipa v Taborniškem Centru Bohinj bo popolna šele, ko boste med nami tudi prostovoljci.

Poziv za prostovoljce v TC Bohinj

Vabljeni, da skupaj ustvarimo nepozabno leto v osrčju Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka.


PRILOŽNOST ZA DELO V PISARNI ZTS
Objavljeno: 5. 1. 2018

Leto 2018 je prineslo priložnosti za nove izzive, zato smo se v pisarni ZTS odzvali na javni razpis »Zaposlovanje na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju« Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Tako ponujamo dvema nadobudnima tabornikoma oz. tabornicama možnosti razvijanja kompetenc ter strokovnega in osebnega razvoja za 9 mesecev. Več informacij o razpisanih delovnih mestih:

Razpis za delovno mesto Projektni sodelavec za PZM in VIDO
Razpis za delovno mesto Projektni sodelavec za komunikacije

Torej, če še niste dopolnili 30 let, vas vabimo, da se prijavite z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku na urska.bratkovic@taborniki.si do 15. 01. 2018 – do 12.00.

Vabljeni!


V PISARNI ZTS IŠČEMO NOVA SODELAVCA
Objavljeno: 3. 11. 2017

Zaradi reorganizacije dela strokovne službe razpisujemo dve delovni mesti. Podrobnosti najdete v spodnjih dokumentih:

Razpis za delovno mesto Višji strokovni sodelavec za PZM in VIDO
Razpis za delovno mesto Višji strokovni sodelavec za komunikacije in marketing

Prijavite se z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku na urska.bratkovic@taborniki.si do 17. 11. 2017 – do 12.00.

Vabljeni!


RAZPIS ZA DELOVNO MESTO KUHARJA/KUHARICE V TC BOHINJ
Objavljeno: 12. 4. 2018

Pred Taborniškim centrom Bohinj je obdobje izzivov in sprememb, že zdaj nekaj premika, razvija in raste, komaj čakamo poletje!

Naš center bo zares živel le z ekipo sodelavcev, ki mu bodo dali dušo in poskrbeli, da bo našim gostom prijetno. Zato smo se odločili v tem letu povabiti k soustvarjanju naše zgodbe nekaj novih ljudi.

Novega vodjo Taborniškega centra Bohinj smo že zaposlili, zdaj pa iščemo še kuharja, ki bo obenem tudi desna roka vodje, da mu med lonci ne bo postalo dolgčas.

Razpis za kuharja/kuharico v Taborniškem centru Bohinj

Vabljeni, da skupaj ustvarimo nepozabno leto v osrčju Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka.


IŠČEMO TAJNIKA ZTS
Objavljeno: 4. 9. 2017

Zaradi reorganizacije dela strokovne službe razpisujemo delovno mesto tajnika ZTS.

Podrobnosti delovnega mesta najdete v spodnjem dokumentu:

Razpis delovno mesto tajnik ZTS

Prijavite se z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku na domen.ursic@taborniki.si do 11. 9. 2017 – do 12.00.

Vabljeni!