Tudi danes te čaka kopica različnih idej, nekaj jih lahko narediš doma, spet druge zunaj (seveda pri tem upoštevaj napotke za omejevanje okužbe s korona virusom), pri nekaterih pa lahko sodeluje cela družina! Če si tabornica ali tabornik, ne pozabi svojih podvigov deliti tudi z vodnikom in ostalimi člani voda. Drug drugega lahko spodbujate pri opravljanju podvigov in tekmujete, kdo jih opravi več. Če (še) nisi tabornik, pa podeli podvige s prijatelji in nami - zelo veseli bomo fotografij iz opravljanja podvigov, pošlješ jih lahko na ropotarnica@taborniki.si.

Medvedki in čebelice (osnovnošolci do 5. razreda), vam danes predlagamo naslednje podvige:

Gozdovniki in gozdovnice (osnovnošolci od 6. do 9. razreda) boste danes ponovili ali pa vsaj spoznali temeljna taborniška znanja in se preizkusili v gospodinjskih podvigih:

Današnji podvigi za Popotnike in popotnice (16-21 let) nadaljujejo s temo Skrb zase. Če so bile včeraj naloge bolj sedeče, te bodo današnje spravile na noge in v akcijo, vzpostavile dnevno rutino in ti na koncu ponudile zasluženo sprostitev. Ne pozabi na beleženje počutja, s katerim smo začeli včeraj.


Deli s prijatelji, sodelavci in znanci